På svenska In English

VACKRA AMELIA PÅ BESÖK!

Här har vi Amelia Adamo från vår Advisory Board på besök för att titta igenom nya kollektionen! På bilden bär hon hon Top Pluto och våra mycket omtalade Dress Pants, båda i färgen Taupe. Vill ni vara lika snygg som henne så klickar ni enkelt hem produkterna här vi våran hemsida. 

Keepitup är med i tidningen Gate report där dom presenterar Keepitups perfekta reseplagg! 


Keepitups fantastiska Dress Pants finns med i bland annat Perfect Guide och Gate report! Wow! Vilken bra efterfrågan det blev på dom! Till de vackra byxorna är det vår fina Tee Competition i färgen Taupé. 


Denna månad är keepitup även med i M Magasin! Denna gång är det vår populära Bubble Tee och Mosaik Pants som står i fokus!

Sagt om Bubble Tee: "Bubble Tee är en vackert draperad topp med 3/4 ärm. Perfekt för yoga och pilates men passar lika bra på fritiden och på resor. Materialet andas och ger torr känsla. Håller passform och färg i tvätten. Finns i 3 färger!"


Sagt om Mosaik Pants: "Mosaik Pants är en fantastisk tränings- och fritidsbyxa med perfekt passform och kvalitet! Bekväm skärning i midjan och smickrande boot-cut. Passar till resan då den tvättas på nolltid. Material: svettransporterande meryl."

Keepitup är med i tidningen Topphälsas BH-guide!

 
 

Keepitup sponsrar rallydrottningen Annie Seel och träningsgurun Moa Petersdotter!

 

annie seel moa peterdotter

Keepitup sponsrar Trinny & Susannah stylar om Sverige på TV4!

keepitup_trinny&susannah

Keepitup sponsar vädret på TV4

Keepitup.se - Sportkläder för Fitness, Fritid och Fest!


 
   

Trendinspiration vår/sommar 2017

Brittiska Colour House arrangerade ett inspirerande trendseminarium i Stockholm i december med design, färger och former inför vår/sommar säsongen 2017. En kick-start för vårt arbete med nästa kollektion :)
 


 

Crossover - kläder för träning, vardag och fest!

Keepitup´s kläder är av hög kvalitet, med lång hållbarhet och slitstyrka. Träningskläderna är även så eleganta att de med fördel kan användas till vardags, på kontoret eller som ett perfekt reseplagg.

  • När en kund provar Keepitup och får en vackrare figur, ser yngre och sportigare ut – då har jag lyckats säger Anki Widén, grundare och designer.

 Anki visar upp en ”hangtag” med ett rött hjärta och ett litet budskap till kunden där det står:

 ”Jag har satt ett hjärta på den här produkten, då den är gjord med hela mitt hjärta och jag vet att den kommer att bli en av dina absoluta favoriter i garderoben.”

- Magasinet Sturebadet 2016Keepitup hörs på Lugna Favoriter

Nu i höst och vinter kan du höra Keepitup på Lunga favoriter!
Du kommer också kunna vara med och tävla om ett presentkort på 1000kr på valfria produkter från vår webshop! 

Lycka till!
 
   

Full fart hos KeepItUp på Svettisdagarna 2015

KeepItUp var med när 1800 Friskis & Svettis funktionärer möttes på Kistamässan utanför Stockholm en helg i november. Mellan inspirerande nya träningsformer, föreläsningar och mingel var shopping mycket populärt. Något av det mest efterfrågade hos KeepItUp, och som hör säsongen till, var vår supersköna och lagom varma Warm-Up-Top med lång ärm.
Amelia Adamo gillar Keepitup i M Magasin nr 12, 2015


        

GENIALA BYXORSveriges bästa träningskläder gör Ann-Kristin Widén under märket Keepitup. De är inte bara ändamålsenliga och tvätt- och svettåliga, de är också jättesnygga. Det gör att träningen underlättas för mig som fortfarande dras med visst motstånd. Här är min nya favoritbyxa Fancy Pants - för yoga, pilates eller för snyggmys. Perfekt att resa i också. Byxan har en annorlunda omlottskäning. Outstanding!

                                                                           /Amelia Adamo - M Magasin     

Ny delägare i Keepitup

Keepitup har lyckats knyta en ny delägare, Torbjörn Ulf, till bolaget berättar grundaren Anki Widen.

I samband med Torbjörns inträde har vi uppdaterat och förnyat hemsidan, som tidigare sköttes av vår danske agent berättar Anki vidare. Vi har också flyttat lagerhållning, packning och orderutskick till TEXABs trepartslager iLänna, söder om Stockholm.

De här förändringarna tillsammans med den nya kollektionen vi nu tar fram känns som en riktig nystart på företaget, som samtidigt breddar vårt utbud inom High Quality Sportswear avslutar Anki Widen.  
                Framgång i sikte på TV12

Nu är KeepItUp stolt samarbetspartner till TV programmet "Framgång i sikte" på TV4´s nya sportkanal TV12. Titta gärna in på det här avsnittet genom att klicka på länken nedan.

"Framgång i sikte" handlar om ett antal personer som tagit till sin uppgift att sätta nya mål i livet med sin träning och den hjälp och coachning de får på vägen för att nå sina mål.

Programmet visas på onsdagar kl: 20:30 i TV12.

SE AVSNITTET HÄR

KONTAKTA OSS

Keepitup AB
Skeppargatan 24
telefon +46 (0)8 642 98 28
e-POST: info@keepitup.se

SOCIALA MEDIER