På svenska In English

Keep it Up - Sport Couture

Keepitup är ett exklusivt svenskt varumärke med högkvalitativa produkter för fritid, fest och träning.

 

Kläderna har en feminin, elegant passform och vi har som mål att erbjuda högkvalitativa och prisvärda kläder för alla möjliga olika tillfällen. Vår nisch är att kunna erbjuda eleganta kläder i ett fantastisk skönt svett transporterande material, och kläderna går att bära till precis vad som helst, vi kallar det exklusiva ”allround-kläder”.

 

Dagens trend går mer och mer mot att vi människor blir mer medvetna om att det vi bär ska ha extremt bra kvalité och vara väldigt bekväma. Detta är exakt vad vår Sport Couture kollektion är– kvalitativ och extremt skön. Sport Couture kollektionen kom fram då vi på Keepitup såg ett hål i modemarknaden och att det saknades stilrena och eleganta träningskläder.

 

Detta ledde sedan till att vår tidigare inriktning på att tillverka sportkläder ändrades till att nu nästan enbart göra kläder som passar för modebranschen. Självklart  bibehålls den sportiga touchen och kläderna passar därför oftast lika bra till träning tack vare det svett transporterande materialet klädernas tillverkas utav. Detta gör att våra modekläder blir extremt bekväma att bära.


En av våra största framgångar är just passformen. Vi jobbar mycket med att ta fram toppar som döljer en mage genom att sy in toppen lite under bysten och får det att se ut som att bäraren är smalare än den är.
Byxorna har speciella linningar, som visualiserar midja och linjer och skärningar som gör att kvinnor med former, ser vackra ut i våra träningskläder – detta är en konst!


I alla kläder väljs material med högsta omsorg för varje produkt. Materilaen vi använder ska vara komfortabla och  slitstarka. Vi använder en helt speciell tråd som tål påfrestningar och många års tvätt! Plaggen håller passformen så väl att många utav våra kunder använder våra kläder  i 10 år utan att de ens ser slitna ut.


 

KONTAKTA OSS

Keepitup AB
Skeppargatan 24
telefon +46 (0)8 642 98 28
e-POST: info@keepitup.se

SOCIALA MEDIER